F1 Spanyol Nagydíj

Még senki sem szólt hozzá. 2 days agoF1 H.


Ti3jnplgv0e6mm

Spanyol Nagydíj - Futam LIVE Jegyek.

. F1 Spanyol Nagydíj Formula1 F1. Max Verstappen aratott győzelmet a Formula1-es Spanyol Nagydíjon. Szóljon hozzá Ön is.

Tarts velünk hétfőn este 19 órától a YouTube-csatornánkon. 4 hours agoA hétvégi Spanyol Nagydíj eseményei nem csak pilótákat állították kihívások elé hanem a csapatok stratégiáért felelős munkatársait is megizzasztotta. A Forma-1-es Spanyol Nagydíjat részletesebben kivesézzük a Vezess Csapatrádió következő adásában.

Szabadedzés Spanyol Nagydíj Formula1 F1. Büntetés a Spanyol Nagydíj előtt. 13 hours agoGasly és Albon is büntetőpontot kapott a Spanyol Nagydíj után.

Lewis Hamilton egyedüliként rajtolt a Spanyol Nagydíjon a közepes gumikon a mezőnyben azonban nem derült ki hogy mire lett volna képes az alternatív stratégián. Szabadedzés élőben az NSO-n. Charles Leclerc nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj második szabadedzését.

2021-es Formula1 portugál nagydíj. Pénteken a két Forma-1. A német Mick Schumacher a korábbi hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia F1-es pályafutása.

FIA 2021-es Formula1 világbajnokság. Idén még nem volt ilyen erős a Mercedes 2022 Forma-1 Spanyol Nagydíj 2. Spanyol Nagydíj - Nemzetközi sajtóvisszhang.

1 day agoA spanyol 2001-ben a Minardival jegyezte e legrosszabb pozícióját akkor még nem volt háromrészes időmérő Vettel pedig 14 éve a Minardiból lett Toro Rossóval. A nemzetközi sajtó elsősorban a világbajnoki címvédő és immár az összetettben pontversenyben is vezető Max Verstappennek. Formula1 -es versenyzőként először 1951-ben majd 1954-ben került.

Nem örülhet a hazai közönség a Forma-1-es Spanyol Nagydíjon a közönségkedvenc a szabályok áldozatává vált. A Spanyol Nagydíjon is egymás mellől rajtolhat a két bajnokaspiráns Charles Leclerc és Max Verstappen míg a két hazai pályán versenyző pilóta nem lehet teljesen elégedett az időmérő alakulásával. A monacói 117 ezreddel előzte meg a második Russellt míg a harmadik Hamilton 2 tizedet kapott a 2.

Kövesd az élő közvetítést ÉLŐ F1-ES KÖZVETÍTÉS. Íme a 2022-es Forma-1-es Spanyol Nagydíj menetrendje jön a fejlesztések hétvégéje. Leclerc kiesett Verstappen nyert és átvette a vezetést a vb-tabellán.

2 days agoMindkét szabadedzés Charles Leclerc elsőségével ért véget a Spanyol Nagydíj pénteki napján. Napos időben 36 Celsius-fokos levegő- és 49 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon hatodik. 10 hours agoA nemzetközi sajtó elsősorban a világbajnoki címvédő és immár az idei pontversenyben is vezető Max Verstappennek a Red Bull holland pilótájának győzelméről.

Noha a balul sikerült időmérő és a motorcsere következtében az utolsó helyről rajtolt végül a kilencedik helyig fel tudott. Elfogadhatatlannak tartja az F1 a Spanyol Nagydíj szervezését A Forma-1 felszólította a Spanyol Nagydíj szervezőit hogy jövőre javítsák ki a futamrendezéssel kapcsolatos problémáikat mivel. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák.

A fejlesztésekkel készülő Ferrari pilótapárosa kezdett a. 4 hours agoAlonso győzelemként éli meg hazai pontszerzését. A hétvégén az F1 az F2 és az F3 mezőnye is rajthoz áll a Spanyol Nagydíjon így meglehetősen sűrű program elé nézünk televíziós közvetítés terén is.

Íme a 2022-es F1-es Spanyol Nagydíj rajtrácsa Leclerc-Verstappen csata újratöltve mi lesz a Mercedesekkel. Max Verstappen néhány tizedmásdoperces lemaradásban volt a Ferrarihoz. 2021-es Formula1 monacói nagydíj.

Gőzerővel dolgoztak a spanyol futam leintése után a versenybírák végül Pierre Gaslyt és. 2 days agoA 66 körös Spanyol Nagydíj vasárnap 15 órakor kezdődik. A spanyol nagydíjat még a Grand Prix-versenyzés korszakában 1913-ban rendezték meg először Guadarrama környékén.

Versenyzők és csapatok helyezései. Legyen Ön az első.


Mzdn9zvi6xqjem


Jati5r444u8zom


Pin On F1 Postcards From The Pits


Pin Su Forma 1 2016


7l67ecfevk7n3m


Jati5r444u8zom


Zwwttsjbvgphgm


1


R4q Ofcomy Xfm


3


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Race Highlights 2021 Spanish Grand Prix Youtube


Su1yvsy6igyurm


Circuit De Monaco


Modern And Creative Bathtub Designs Indoor Water Features Bathtub Design Concrete Bathtub


Jwznszal99mofm


Ferrari F150 Old


A6mhdwnbp8w5qm


Austria Austrian Ausztria Osztrak 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Formula 1 Toy Car Racing

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel